top of page

Vad är Lashlift?
Lashlift är tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dem naturliga fransarna. Lashlift passar dig som vill ha en fin böj på dina naturliga fransar.

 

 

 

 


Hur ser en lashlift behandling egentligen ut?
Först börjar vi med att lägga på Eyepads då vi inte vill få med underfransarna, när vi kommer till att lyfta upp ens övre fransar på silikoneullen.


Efter det börjar vi att välja ut en silikonrulle som passar just ditt öga och dina fransar, även beroende på vilken böj man vill ha på sina fransar. Det finns tre olika böjningar som vi erbjuder.
Nu börjar allt de roliga i själva lashlift, först  tar vi och lyfter upp ens egna fransar på silikonrullen med hjälp av lim som är specificerad för just lashlift.


När vi lyft upp alla fransar på både höger öga samt vänster öga och är klara ska vi komma in med vätska nummer 1. Vätska nummer ett har som arbete att förbereda fransarna och öppna upp hårstrået.
Denna vätska ska värka i 6-12min beroende på hur kundens naturliga fransar mår.
När vätska nummer 1 har värkt klart, torkar vi bort den och applicerar på vätska nummer 2. Som har uppgiften att fixera böjen på fransarna och även den ska värka i 6-12min.
Självklart ingår de även en färgning utav fransarna, där man färgar de övre fransarna efter att man är klar med både vätska 1 och 2 (önskas de att även färga underfransarna går de självklart det med) färgen ska vara på i max 6min och sedan tvättas bort noggrant.
Det näst sista vi gör är att applicera på vätska nummer 3 som har i uppgift att stärker fransarna samt hjälpa fransarna att lyckas behålla sin böj!

Nu kommer vi till de sista momenten innan de fantastiska slutresultatet utav lashlift. De är keratin som vi enkelt applicerar på fransarna. Keratin tillkommer endast vid en önskan, alltså ingår de inte i självaste lashliften.
Keratin? (Keratin är är en behandling som tillkommer om man önskar! Vilket med 40% stärker och vårdar fransarna samt att fransarna blir 2-3% längre. Kan även leda till en bättre hållbarhet)
En lashlift behandling tar ungefär 60-90min beroende på hur länge varje vätska måste värka. Och lashlift håller i 6-12 veckor beroende på hur ens egna växtcyckel är.
 

Vad är en browlift? 

Browlift/eyebrow lamination som man också kan kalla de.

 Är i självaste grunden en keratin behandling precis som lashlift är. Där man lyfter upp stråna i ögonbrynen samt ger dom näring, och färgar dom för att få till mer effekt. Vi fixar även till ens bryn och nopprar dom under behandlingen! Denna behandling är perfekt för dig som vill ha ett riktigt lyft i ansiktet och är trött på att behöva styla brynen varje dag. Nu får du istället ett naturligt resultat samt ett piggare ansikte att vakna till. 

Browlift håller i ungefär 6 veckor, och tar 45-60min att utföra beroende på hur länge vätskorna ska värka på brynen. 

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page