top of page

AlLmmänna Villkor

AVBOKNING, ÅTERBETALNING & ÖVERLÅTELSE
AVBOKNINGSREGLER

Nya kunder skall vara på plats 10 minuter före bokad tid för att få information och fylla i underlag för bokad behandling.
Avbokning eller ombokning av behandling skall göras senast 24 timmar innan bokad tid.Uteblivet besök eller avbokning mindre än 24 timmar före behandling debiteras 50 %. Om du har förbetalt dina behandlingar förlorar du ett behandlingstillfälle.

ÅTERBETALNINGSPOLICY
Johnnys Beauty Clinic har en strikt policy att ingen återbetalning görs. Detta gäller produkter, tjänster samt alla förbetalda behandlingar (oavsett om dessa behandlingar har betalats i sin helhet eller inte).
För kunder som har förbetalt 5 behandlingar eller mindre skall behandlingarna genomföras inom 12 månader. Därefter gäller inte förbetalningen längre.
För kunder som har förbetalt 6 behandlingar eller fler skall behandlingarna göras inom 18 månader. Därefter gäller inte förbetalningen längre.
Förbetalda behandlingar kan inte överlåtas till någon annan.


INTEGRITETSPOLICY
I följande dokument beskrivs sekretesspolicyn på webbplatsen Johnnys Beauty Clinic  www.johnnysbeautyclinic.se
Johnnys Beauty Clinic arbetar för att ge dig den bästa möjliga kundservicen.

INSAMLING AV DIN PERSONLIGA INFORMATION
Det finns många aspekter på webbplatsen som kan ses utan att tillhandahålla personlig information, men för tillgång till framtida Johnnys Beauty Clinic kundsupport funktioner måste du lämna personligt identifierbar information. Detta kan inkludera men inte begränsas till ett unikt användarnamn och lösenord, eller ge känslig information vid återställning av ditt förlorade lösenord.
DELA AV DIN PERSONLIGA INFORMATION
Dela av din personliga information Vi kan ibland hyra andra företag för att tillhandahålla tjänster på vår vägnar, inklusive men inte begränsat till hantering av kundsupportförfrågningar, bearbetningstransaktioner eller frakt frakt. Dessa företag får få endast den personliga information som de behöver för att leverera tjänsten. Johnnys Beauty Clinic tar rimliga steg för att säkerställa att dessa organisationer är bundna av sekretess och integritetsförpliktelser i samband med skyddet av din personliga information.

ANVÄNDNING AV DIN PERSONLIGA INFORMATION
För varje besökare att nå webbplatsen samlar vi uttryckligen in icke-personligt identifierbar information, inklusive men inte begränsat till webbläsartyp, version och språk, operativsystem, sidor som visas när du surfar på webbplatsen, sidåtkomsttider och refererande webbadress. Denna insamlade information används endast internt för att mäta besökartrafik, trender och leverera personligt innehåll till dig medan du är på denna webbplats.
Ibland kan vi använda kundinformation för nya, oförutsedda användningar som inte tidigare beskrivits i vår sekretesspolicy. Om vår informationspraxis förändras vid något tillfälle i framtiden kommer vi endast att använda för dessa nya ändamål. Uppgifter som samlats in från tiden för policyändringen kommer att följa våra uppdaterade metoder.


KONTAKTA OSS
Johnnys Beauty Clinic välkomnar dina kommentarer angående denna sekretesspolicy. Om du har några frågor om denna sekretesspolicy och vill ha mer information, kontakta oss på något av följande sätt under öppettiderna måndag till fredag.
E-Post: info@johnnysbeautyclinic.com 
 

bottom of page