top of page
hemangiom
Hudförbätring och hudföryngring
Pigmentfläckar
Ytliga kärl, telangiectasia

Ytliga kärl, telangiectasia

Oxyhemoglobin absorberar en del av Nd: YAG-laserenergi, när laser används med tillräckligt hög energi kan de kärl som förser lesionen med blod riktas och förstöras.  Under få behandlingar försvinner vaskulär lesion och hudens utseende förbättras.

Clarity II ger 2 och 3 mm fläckstorlekar som möjliggör behandling av små vaskulära lesioner och blå vener med hög noggrannhet och effektivitet.

vascular-1024x458.jpg

Hudförbätring och hudföryngring

1064 nm har vatten som absorbtionsmål för behandlingen. Denna behandling måste hålla en relativt låg nivå av termisk effekt i det behandlade området, bara tillräckligt hög för att stimulera dermal kollagenproduktion.
​Denna behandling är bra för att förbättra tecken på åldrande hud progressivt med antalet behandlingar.

Pigmentfläckar

Clarity II säkerställer vid 755 nm en god absorption av det kutana melaninet. Avlägsnandet av godartade pigmenteringar uppnås genom uppvärmning av melaninet tills det förstörs och slussas ut. Huden exponeras av laserenergin under en mycket kort tidI slutet av behandlingen kan pigmenteringen mörkna och en mild rodnad runt det behandlade området kan uppkomma.

skin

Hemangiom

Cherry hemangioma eller körsbärsfläckar är små röda kärlknutor på bålen. De behandlas effektivt med laser. Detta ingrepp är säkert, enkelt och smärtfritt.

b a
bottom of page